En kärlekshistoria med naturen

Vi älskar naturen. Våra havreprodukter är skapade av den. I allt vi gör, för alla våra produkter, jobbar vi för att påverka naturen så lite som möjligt. Så att vi kan fortsätta vår kärlekshistoria med naturen i generationer framöver.

 

om kaslink

Finska Kaslink är ett familjeägt företag specialiserat på att utveckla skandinaviska livsmedelsprodukter av högsta kvalitet.

Familjeföretaget grundades 2001 av Raino Kukkonen, pappa till nuvarande ägarna Tuomas, Juha-Petteri och Matti Kukkonen. Ett gott miljösamvete och att jobba för ständig utveckling är centralt för Kaslink.

Läs mer >

Hälsosamma produkter

Vi brinner för att hjälpa människor till en hälsosam livsstil. Havre har flera unika hälsoegenskaper och är ett nyttigt och miljövänligt alternativ som ger mycket näring.

Havre innehåller betaglukaner som bidrar till en jämnare blodsockernivå, sänker kolesterolhalten och håller magen i form. Havre innehåller dessutom zink, järn, magnesium, omättat fett och kolhydrater.

Finländskt havre

I Finland har vi odlat havre i generationer. Alla våra produkter är tillverkade av havre från finska åkrar.

Ansvarsfull produktion från början till slut

Kaslink är ett ansvarstagande företag som utvecklar högklassiga och hållbara produkter. Förpackningarna är eko-vänliga och distribueras med lägsta möjliga påverkan på miljön.