varför Aito?

Aito Oats-sortimentet passar alla – det fungerar med olika slags kosthållning, vare sig du gillar mjölk eller är vegan. Vårt mångsidiga sortiment innehåller drycker, snacks och matlagningsprodukter – och alla är helt fria från mjölkprodukter och tillverkas av färska, rena och nordiska ingredienser. Produkterna är fullproppade med fiber och har en fantastiskt mjuk och naturlig smak.

 

vadå kaslink?

Kaslink är ett familjeägt företag specialiserat på att utveckla skandinaviska livsmedelsprodukter – inklusive matlagningsprodukter, drycker och snacks – av högsta kvalitet.

Företaget har sina rötter i Finland. Vi älskar att utveckla innovativa produkter för både konsumenter och restauranger över hela världen. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt våra kvalitetsstandarder genom hela produktionskedjan, och det är mycket viktigt för oss att vår verksamhet är etisk, miljövänlig och håller högsta kvalitet.

Kaslink grundades 2001 av Raino Kukkonen, pappa till nuvarande ägarna Tuomas, Juha-Petteri och Matti Kukkonen.

Läs mer om familjeföretaget >

Önskan om ett hälsosamt liv

Vi brinner för en hälsosam livsstil! Havre är rika på fiber som får tarmarna att fungera smidigt. Havre innehåller betaglukaner som dämpar kroppens kolesterol. Havre innehåller också zink, B1 vitaminer, järn, magnesium, omättat fett och kolhydrater.

Havre från Finland

Du hittar inte en gröda som är mer Finsk än vad havre är. Havren växer sig stark i sommarens solljus och dom gyllene havrefälten frodas i sommarregnet. Den nordliga breddgraden har
dom bästa förutsättningarna för högkvalitativ havre av världsklass.

Ansvarsfull produktion från början till slut

Aito-produkterna tillverkas i Finland av högklassiga och närproducerade råvaror. I produktionen används biogas, utan onödiga utsläpp. Även förpackningen är i den miljömedvetnas smak: den är nämligen av ekologisk kartong som är lätt att återvinna.